Kako radi sajt za traženje cimera – cimeri.rs

Pozdrav Cimeri!!

Ukoliko još uvek niste u potpunosti upoznati sa načinom funkcionisanja našeg sajta, evo par reči…

Ukoliko tražite cimera, stan sa cimerom ili cimera sa stanom, potrebno je da se registrujete, postavite oglas ili putem pretrage nađete cimera ili stan koji zadovoljava Vaše kriterijume.

 Registruj se i ubrzaj potragu za cimerom!

Kad već pronađete oglas, osobu koja ga je postavila možete kontaktirati vrlo jednostavno. Cimeri.rs su Vam omogućili dva načina na koje možete kontaktirati Vašeg potencijalnog cimera.

Ukoliko imaš nalog, potrebno je da se uloguješ i kontaktiraš željenu osobu slanjem direktne poruke putem servisa na našem sajtu klikom na „Pošalji poruku“. Tvoja poruka biće prosleđena i potencijalni dobitnik cimera će je videti kada se uloguje na sajt.

Drugi način je za sve one koji nisu registrovani na sajtu i za one koji su već registrovani ali žele da ostvare kontakt što pre. Klikom na „Kontaktiraj odmah“ dobićeš podatke koje treba da ukucaš i pošalješ SMS-om na 1310. Nakon toga, dobićeš SMS sa brojem telefona i ostalim kontakt podacima vlasnika oglasa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>