Mali savet za kontaktiranje

Dobiti prave informacije na vreme uz minimalni utrošak energije i novca, upravo je cilj i svrha postojanja sajta cimeri.rs

Upravo iz tog razloga želimo da vam ukažemo na par korisnih saveta koji će vam uštedeti i vreme i novac.

Sigurno ste primetili da su neki oglasi i dalje aktivni iako je mesto za cimera već popunjeno. Ova situacija je prilično česta i nastaje onda kada korisnik koji je pronašao cimera ne obriše svoj oglas ili nas ne obavesti da to mi učinimo umesto njega. Nevažeći oglas, pre svega, predstavlja problem osobi koja je postavila oglas jer će dobijati nepotrebne pozive i poruke, a sa druge strane i korisnicima koji još uvek traže cimera ili cimerku. Kako se, ipak, ovo neretko dešava, predlažemo da prilikom kontaktiranja postupite na sledeći način:

Najpre pogledajte datum ažuriranja oglasa. Ukoliko je oglas novijeg datuma velika je verovatnoća da je još uvek aktuelan. Kako se kontakti uspostavljaju veoma brzo, jer je svakom u interesu da što pre pronađe cimera, najbrža je varijanta kontaktiranja SMS-om.

Ako je oglas starijeg datuma, vrlo je verovatno da više nije aktuelan i u tom slučaju  savetujemo da ove osobe kontaktirate putem sistema poruka na sajtu koji je potpuno besplatan i na taj način izbegnete nepotrebno trošenje kredita.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>