Za sve vas koji studirate u Novom Sadu!

Polako ali sigurno se širimo i sklapamo nova prijateljstva!! :)

Kako bismo što većem broju ljudi omogućili što lakši put do cimera, u Novu godinu ulazimo sa još većim planovima i novim partnerima!

Najveći broj onih koji su u potrazi za cimerima upravo dolazi sa fakulteta i studentskih krugova, pa ovom prilikom svima vama koji studirate u Novom Sadu, predlažemo da posetite studentskivodic.com.

Sigurni smo da će sva vaša pitanja koja se tiču studentskog načina života, upravo ovde dobiti odgovor.

Studentski Vodič je osmišljen od strane mladih kojima je cilj prvenstveno da novim studentima olakša i uvede ih u studentski život na što jednostavniji način.

Cilj projekta je da vam obezbedi sve potrebne informacije o fakultetima, visokim školama, zdravstvenoj zaštiti studenata, stipendijama, kursevima, ishrani, smeštaju i time stvori prostora da vaše slobodno vreme, provedete na što zanimljiviji način!

Zahvaljujući ovom projektu, svim studentima biće dostupni i telefonski brojevi studentskih službi i informacionih centara fakulteta kao i imenik koji sadrži sve moguće brojeve telefona koji iz ko zna kog razloga mogu da zatrebaju.

Saradnjom našeg, i tima Studentskog vodiča, nadamo se da će vaši studentski dani biti daleko interesantniji, a vaše slobodno vreme iskorišćeno na najbolji mogući način sa najboljim cimerima! :)

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>