Cimeri.rs nastavljaju da obilaze fakultete!

Ako ste u sredu, 27. juna, bili u Kragujevcu na upisu na Pravni, Ekonomski, PMF ili Fakultet inžinjerskih nauka mogli ste da primetite promotere i flajere našeg sajta. Kao i prošle nedelje u Beogradu, i u Kragujevcu je bio cilj da budućim studentima predstavimo sajt za traženje cimera koji će im kad-tad biti od velike koristi.

Traženje cimera i obilazak svih stanova u potrazi na najboljim, može trajati duže nego što planirate, pa je pretraga putem interneta najbolji i najbrži način da napravite pravi izbor.
Dok vi pretražujete oglase drugih korisnika, neko možda upravo gleda vaš profil na sajtu cimeri.rs. U samo nekoliko klikova, naravno ukoliko to želite, napravićete sopstveni profil i omogućiti drugima da vas kontaktiraju.

Naravno, prisutni smo i na svim poznatijim društvenim mrežama.
Sve novosti sa sajta, kao i mnogo drugih zanimljivih stvari, možete pratiti na našoj facebook stranici facebook.com/cimerirs , kao i na twitter.com/cimeri_rs

www.cimeri.rs
Najbrže do cimera ili cimerke :)

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>