Promocija sajta cimeri.rs u Beogradu

Ispred nekoliko fakulteta beogradskog univerziteta, za vreme trajanja prvog upisnog roka, CIMERI.RS su budućim studentima predstavili sajt koji će mnogima, pre ili kasnije, biti od velike pomoći.

Kako su i mnogi od nas bili u sličnim situacijama, vrlo dobro znamo koliko potraga za cimerom može biti naporna i koliko energije i vremena nam može oduzeti. U gradu kakav je Beograd, sajt za traženje cimera predstavlja pravo olakšanje. Ako imate pristup internetu, uz malo sreće, možda čak i za samo nekoliko minuta možete pronaći osobu sa kojom ćete podeliti stan i troškove.
Dok vi pretražujete oglase drugih korisnika, neko možda upravo gleda vaš profil na sajtu cimeri.rs. U samo nekoliko klikova, naravno ukoliko to želite, napravićete sopstveni profil i omogućiti drugima da vas kontaktiraju.

Svesni smo da promocija ovakvog servisa u Srbiji zahteva puno truda i rada. Zato smo i želeli da sve buduće studente najpre direktno, putem flajera, obavestimo o postojanju jednog ovakvog servisa u Srbiji. Naravno, prisutni smo i na svim poznatijim društvenim mrežama.
Sve novosti sa sajta, kao i mnogo drugih zanimljivih stvari, možete pratiti na našoj facebook stranici facebook.com/cimerirs, kao i na twitter.com/cimeri_rs

www.cimeri.rs
Najbrže do cimera ili cimerke :)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>