Servis za traženje cimera u Hrvatskoj – hr.cimeri.info

Ukoliko živiš u Hrvatskoj, studiraš, ili iz bilo kog drugog razloga planiraš da promeniš stan i započneš život sa cimerom ili cimerkom, predlažemo da posetiš hr.cimeri.info, nov sajt koji je namenjen baš onima koji su u potrazi za cimerima.

Servisi za traženje cimera se već dugo koriste svuda u svetu, a od nedavno svi oni koji žive u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Zadru, Dubrovniku, Rijeci i drugim gradovima širom Hrvatske, mogu vrlo brzo i jednostavno pronaći stan kakav žele ili cimera sa kojim žele da podele troškove stanovanja.

Mogućnost postavljanja oglasa je svima na raspolaganju. Sve što je potrebno da uradite jeste da se registrujete i potpuno besplatno postavite oglas u kome ćete navesti sve informacije i kriterijume koje želite.

Svakim danom je sve više oglasa na sajtu, pa svima vama koji tražite cimera ili cimerku, predlažemo da redovno proveravate nove oglase.

Samo jednim klikom na link npr. Tražim stan sa cimerom Zagreb biće prikazana lista oglasa koje su postavile osobe koje, baš kao i Vi, traže cimera sa kojim bi mogle da podele troškove stanovanja.
Zaboravite bandere, oglasne table, cepkanje papirića… jer oni su prošlost.

Tražite cimera ili cimerku u Hrvatskoj? Posetite sajt Cimeri Hrvatskahr.cimeri.info !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>